Op woensdag 24 mei 2017 organiseert de regio Overijssel van De Hart&Vaatgroep samen met Isala Hartcentrum en hart.volgers.org in Zwolle het tweede Hart&Vaatcafé. U bent van harte welkom!

Het Hart&Vaatcafé is bedoeld voor hart- en vaatpatiënten, hun naasten, lotgenoten en belangstellenden. In het café krijgt u actuele informatie over hart- en vaataandoeningen, ontmoet u lotgenoten én hun familie en bespreekt u uw ervaringen en tips met elkaar. Bovendien kunt u vragen stellen aan de aanwezige specialist(en).

Het thema van deze bijeenkomst is: herstel in het ziekenhuis of thuis na een ingreep.
Problemen met uw hart, longen of vaten hebben veel impact. Ze kunnen u onzeker maken. Vragen met zich meebrengen over wat u wel en wat u niet kunt doen. En u bewust maken van de noodzaak om gezonder te gaan leven. Juist daarom is er Isala Harthuis. Isala Harthuis is onderdeel van Isala Hartcentrum. Kort gezegd wordt u in Isala Hartcentrum beter gemaakt en proberen we in Isala Harthuis er samen met u voor te zorgen dat u beter blijft. Hoe we dat doen bepalen we samen met u. Het ligt er maar net aan waar u behoefte aan heeft. Het enthousiaste team van Isala Harthuis geeft zoveel mogelijk zorg op maat en helpt u graag om te werken aan een zo gezond mogelijke toekomst. In Isala Harthuis, via coaching op afstand maar ook door e-Health bij u thuis. In Isala Harthuis is ook de Hartfalenpolikliniek gevestigd en via het team van Chance@home kunt u ook ziekenhuiszorg thuis krijgen.

Uiteraard is er gelegenheid voor het stellen van vragen, het delen van ervaringen met andere aanwezigen, om kennis te maken met hart.volgers.org en een bezoek te brengen aan de informatiestand van de Hart&Vaatgroep.

Wij begroeten u graag op woensdag 24 mei.

Programma

Binnenkort volgt meer informatie over de sprekers en de inhoud van het programma. Toegang is gratis.

Voor wie
Iedereen die te maken heeft met hart en vaat ziekten, zowel patiënten, partners en belangstellenden.

Datum en tijd
Woensdag 24 mei 2017
18.30 tot 21.00 uur

Locatie
​Isala (hoofdgebouw)
Dr. Van Heesweg 2, 8025 AB Zwolle
Auditorium, gebouw D, 2e verdieping

Routebeschrijving en parkeren

U kunt de auto parkeren op P1 of P3. Voor een routebeschrijving verwijzen we u graag naar www.isala.nl/parkeren.
Isala Auditorium: Volg de borden vanaf de Centrale hal naar het D-gebouw; 2e verdieping (lift). U ontvangt een uitrijkaart bij aankomst in het auditorium.
Contactpersoon
U kunt zich aanmelden bij De Hart&Vaatgroep via het ‘Aanmeldformulier Hart&Vaatcafé in Isala Zwolle’ op de website van De Hart&Vaatgroep.

Voor meer informatie kunt u kijken op hart.volgers.org of op de website van De Hart&Vaatgroep, regio Overijssel. Voor vragen kunt u contact opnemen met het bestuurssecretariaat van het Hartcentrum (tel: 038 424 8720).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here