Zaterdag 28 april is het zover! De finale van De Wraak van Salland. Op 28 april bij De Hip in Deventer zullen de laatste vier overgebleven bands de strijd met elkaar aangaan om winnaar te worden van De Wraak van Salland 2017.

De bands die al gegarandeerd zijn van een plekje in de finale zijn de bands Gentlemen & Premium Rock. Vandaag vind de tweede halve finale plaats en worden de laatste twee bands voor de finale bekend gemaakt. Benieuwd wie de laatste twee bands zijn? Houd de website in de gaten van De Wraak: www.dewraakvansalland.nl.

Tijdens de finale op 28 april zullen we starten met de eerste band om 21:00, De Wraak van Salland is vrij toegankelijk voor iedereen.

Dus kom 28 april gezellig langs bij De Hip in Deventer voor een gezellige avond vol muziek!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here