Nadat vorige week bekend werd dat o.a. Van der Laan & Woe, Johan Derksen, Niels Geusebroek en Eric Corton het nieuwe seizoen naar Raalte komen, maken we nu een aantal vrouwen bekend: Shirma Rouse, Sanne Wallis de Vries, Jennie Lena en Matroesjka. 

Shirma Rouse

Shirma Rouse was zo onder de indruk van een dvd met daarop een live optreden van Aretha Franklin in Nederland, dat ze besloot om een eerbetoon aan haar te maken. Een muzikale theatervoorstelling geeft het publiek een uniek kijkje in het leven van Aretha Franklin, de vrouw, moeder en mens achter die soulstem. Onder begeleiding van een achtmans formatie zingt Shirma Rouse ‘Think’, ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Respect’ en vele andere favorieten.

Sanne Wallis de Vries

Na haar debuut, 20 jaar geleden, komt Sanne nu met GUT!. Een voorstelling waarin ze zich met frisse tegenzin andermaal afvraagt hoe te leven en waartoe. Gelukkig is ze op een leeftijd dat er weinig ruimte is voor twijfel, maar des te meer voor tips. Wat voorbij komt: een tamme affaire, het fenomeen trapliften, het mysterie man en hoe je onderbuikgevoelens naar de juiste uitgang te sturen.

Jennie Lena

Ben jij wel eens door een stem recht in je hart geraakt omdat het een ultieme balans is tussen magisch zuiver bereik en subliem klinkende noten? Reden dat na The Voice of Holland zowel haar naam alsook haar video’s viral op internet gaan en zij ’s werelds bekendste muziekblogger Perez Hilton tot haar fans mag rekenen. Ze is een podiumbeest, vakvrouw en tussen de glitter en glamour door een hardwerkende moeder. Klassiekers, eigen werk en gewoon lekkere uptempo hits; Jennie Lena smeedt een avond vol van heerlijke pop- en soulmuziek tot prachtige piano ballads bij elkaar.

Matroesjka

Hét technocabaretduo Matroesjka fileert de actualiteit en maakt korte metten met deze krankzinnige tijden. Met hun knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches en elektronische beats zetten ze jouw brein op stelten. Hun prachtige stemmen zullen je hypnotiseren en hun ijzersterke liedjes werken gegarandeerd geestverruimend. Want in een wereld vol nepnieuws, sterke leiders en extremisme kunnen alleen dikke beats en harde grappen ons nog redden. Laat je hersenpan kraken door Lisa Loeb en Janneke Rinzema.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het seizoen 2017-2018 start op vrijdag 19 mei. HOFgenoten kunnen van 8 t/m 17 mei met voorrang kaarten kopen. HOFgenoten zijn vrienden van het HOFtheater en iedereen kan vriend worden voor € 25,00 per seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here