Motorclub RAM Raalte nodigt u uit voor deelname aan de door haar georganiseerde Lenterit op 30 april 2017, deze rit is aangemeld bij KNMV en LOOT.

U kunt kiezen tussen 150 km of 225 km en beide routes gaan richting de Weerribben en op de terugweg wordt nog een stukje Veluwe aangedaan. Onderweg is er voldoende gelegenheid voor een koffiestop en/of een lunchstop

Het inschrijfgeld bedraagt 6 euro en is inclusief een kop koffie bij de start

Na aanmelding via e-mail aan penningmeester@ramraalte.nl en overmaking van het inschrijfgeld vóór vrijdag 28 april 2017 naar rekeningnummer NL 62 RABO 0354.5345.21, t.n.v. motorclub RAM Raalte, onder vermelding van “Lenterit 2017”, wordt de route enkele dagen voor de rit toegezonden zodat u de route eventueel kunt aanpassen voor uw eigen toestel en thuis in uw eigen GPS kunt zetten, wat wij aanbevelen.

U kunt starten tussen 09.00 en 12.00 uur bij Brasserie Zwakenberg Schoolstraat 11,  8102 EL in Raalte.

De route is alleen voor Garmin navigatie verkrijgbaar

Als u naast de route ook de waypoints die onder Favorieten staan in uw GPS importeert dan ziet u onderweg de locaties van de pauzeplaatsen op uw scherm verschijnen. Het is belangrijk dat u herberekening uitschakelt omdat bij bewust of onbewust afwijken van de route uw GPS een nieuwe route gaat berekenen en daarbij meestal de wat grotere wegen kiest.

Benzinepompen zijn er genoeg aan de route te vinden.

Bij niet afmelden na de rit worden geen punten voor de LOOT toercompetitie en de KNMV-clubkompetitie vergaart. afmelden kan tot 17.00 uur.

Voor nadere informatie kunt u bellen met Tonny Wolkorte, telefoonnummer:    06 23602856

Op ramraalte.nl kunt u het KNMV–LOOT inschrijfformulier downloaden en alvast thuis invullen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here