Op 27 april zijn er in Zwolle in verband met Koningsdag diverse festiviteiten. Ook tijdens Koningsnacht is er in de Zwolse binnenstad van alles te doen. Kijk op www.hesz.nl voor het programma van Koningsdag en Koningsnacht. Deze activiteiten en het groot aantal verwachte bezoekers hebben gevolgen voor het verkeer.

Maatregelen
In de binnenstad is een aantal wegen afgesloten.
Op 26 april wordt vanaf 18.00 uur de rijroute Gasthuisplein-Nieuwe Markt afgesloten ter hoogte van Ter Pelkwijkstraat. De rijroute Blijmarkt-Koestraat-Praubstraat-Grote Kerkplein-Sassenstraat wordt afgesloten ter hoogte van Luttekestraat. De afsluiting duurt tot en met 00.30 uur.

Op 27 april worden deze locaties wederom afgesloten tussen 12.00 en 00.30 uur, waarbij de rijroute Blijmarkt-Koestraat toegankelijk blijft.
De route naar de dance-event locatie Scania-terrein op Grote Voort wordt met bebording aangegeven o.a. op de Blaloweg. De Kamperweg is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers kunnen nog wel over de Kamperweg rijden. Het Kamperpad, het fietspad tussen Blaloweg en Kamperweg, is afgesloten. De fietsbrug Blalobrug blijft toegankelijk.

Op de looproute van het station naar de het dance-terrein aan de Grote Voort, waar het dance-event Dance4Liberation wordt gehouden, kan het verkeer beperkte hinder ondervinden, mede vanwege de reconstructiewerkzaamheden Willemskade.

Willemskade
Vanwege de reconstructiewerkzaamheden Willemskade van 18 april t/m augustus 2017 wordt het verkeer met bestemming binnenstad omgeleid via de Westenholterallee – Blaloweg. Verkeer met bestemming Assendorp/Pierik wordt bewegwijzerd via IJsselallee – Ittersumallee – Marsweg. Zie voor meer informatie www.zwolle.nl/willemskade.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here