De verkeersmaatregelen door de herinrichting van de Willemskade hebben grote impact op het Zwolse verkeersysteem. De inzet van de verkeersmaatregelen heeft positief effect gehad op de verkeerssituatie in de eerste week van de reconstructie: een verkeerschaos is uitgebleven.

Vanaf de start van de werkzaamheden op 18 april 2017 monitoren de gemeente Zwolle en de aannemer Van Gelder de verkeerssituatie in de ochtend- en avondspits dagelijks. Daarnaast nemen zij voortdurend maatregelen om het nieuwe verkeerssysteem te optimaliseren. Dit vindt plaats door groentijden van verkeerslichten in het systeem te verlengen of te verkorten, nieuwe verkeersborden toe te voegen en extra verkeersregelaars in te zetten.

Meer informatie over het herinrichtingsproject Willemskade staat op www.zwolle.nl/willemskade.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here