Vandaag rond 10:15 uur ontving de politie in Deventer een melding van de Plus supermarkt in Deventer. Daar was een winkeldief aangehouden.

De politie is daar heen gegaan en de motoragent plaatste zijn motor voor de ingang van de Plus. De aangifte werd opgenomen door de motoragent en door andere agenten werd de winkeldief overgebracht naar het bureau.
Terwijl de motoragent de aangifte aan het opnemen was werd er door winkelpersoneel gezien dat een andere man zich schuldig maakte aan winkeldiefstal. Ook deze werd aangehouden.

Terwijl de motoragent ook deze aangifte aan het opnemen was en de beelden uitkeek samen met het personeel zag hij dat een derde verdachte winkeldiefstal pleegde. Ook deze eindigde op het politiebureau. De motoragent kreeg van het personeel van de Plus een mooie stropdas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here