Vanmiddag rond half 3 vond er aan de Zwolsestraat een “babbeltruc” plaats bij een oudere dame. Er belde een man aan die vertelde dat er een gaslek zou zijn en dat ze haar waardevolle spullen moest pakken. De man doorzocht de hele woning waarna er een geldbedrag ontvreemd bleek te zijn. Nagenoeg een uur eerder vond op dezelfde wijze in Zwolle een diefstal plaats. Ook hier kwam het signalement van de man en het verhaal over gas in de woning met elkaar overeen. En ook hier betrof het slachtoffer een oudere dame.
Het signalement van de man is als volgt:
Blanke man, slank 40 a 50 jaar ongeveer 1,80 meter lang, zilvergrijs haar, donkere broek donker overhemd. Sprak goed Nederlands. Iemand dus die met zijn uiterlijk geen argwaan opwekt. Helaas heeft deze man dus 2 slachtoffers gemaakt en is dus in deze regio actief. Alle informatie over deze man is welkom. Delen zou mooi zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here