Diepenveen – In de nacht van woensdag 10 op donderdag 11 mei heeft de politie twee mannen aangehouden in Diepenveen. De twee mannen van 34- en 35-jaar uit Deventer werden door een medewerker van een horecabedrijf aan de Oranjelaan betrapt in een garage. Dankzij de hulp van een omstander kon de politie direct één man inrekenen. De andere man is met behulp van een politiehond gevonden in de omgeving en is ook overgebracht naar het politiebureau.

In de boeien aangehouden
De melding kwam rond 01.30 uur binnen bij de politie. De meldster had twee personen betrapt in de garage en belde direct 112. Een omstander kon één van de mannen ophouden tot de komst van de politie en overdragen aan de agenten. Deze man is direct ingerekend en ingesloten voor nader verhoor.

Agenten zijn een onderzoek gestart naar de tweede verdachte en zochten met behulp van een politiehond de omgeving af naar de man. Dankzij de hond werd de man verderop in een tuin aangetroffen. Hij reageerde niet op meerdere vorderingen van de agent om tevoorschijn te komen, waarop de hond is ingezet. Dan man is naar het ziekenhuis gebracht om zich te laten behandelen aan zijn verwondingen. Vervolgens is ook hij meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here