Vrijdagavond 19 mei dragen jongeren en ouderen uit verschillende culturen gedichten voor met als thema: Liefde en vrijheid. Iedereen is welkom om te luisteren naar de gedichten.

Het onderwerp liefde en vrijheid is universeel. Door het voorlezen van gedichten uit diverse culturen leert men elkaar kennen. Vooroordelen kunnen worden weggenomen. Grenzen worden geslecht. Het universele streven naar liefde en vrijheid leidt tot respect, begrip en verbondenheid.

Locatie: Kerkstraat 1 te Wijhe
Datum: vrijdag 19 mei 2017
Tijd: 19.30 – 21.30 uur

De organisatie van deze poëzieavond is in handen van de Bibliotheek Wijhe, de school voor voortgezet onderwijs “De Capellenborg”; “De Vierde Wereld”, v.m. “Literair Café” en anderen uit onze gemeente Olst-Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here