Het college van burgemeester en wethouders brengt 16 mei a.s. een kernenbezoek aan Marle.
Om 20.00 uur begint in boerderij “De Disselenbrink”, Marle dijk 31 de ledenvergadering van Plaatselijk Belang Marle. Aansluitend start het programma met de gemeente, waarin het Leefbaarheidsbudget en het uitvoeringsplan van IBOR worden toegelicht.

Daarnaast nodigt het college inwoners van Marle uit op een informele manier het gesprek met hen aan te gaan over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen. Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen.

Maaike van der Veen geeft een presentatie over “Verbeelding Oude IJsselloop Veessen-Vorchten-Marle”. De verborgen geschiedenis, grenzen en identiteit van een rivierlandschap in voortdurende ontwikkeling.

Iedereen is van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here