Deventer – De politie heeft dinsdagavond 23 mei een man aangehouden op verdenking van het plegen van een straatroof. Op woensdagavond 17 mei werd een vrouw van haar spullen beroofd op de Rijsterborgherweg.

Een 18-jarige vrouw uit Diepenheim liep woensdagavond door het Rijsterborgherpark toen er een man op haar af kwam. Volgens de vrouw bedreigde hij haar met een steekwapen om haar te dwingen haar tas af te geven. Daarna ging hij er te voet vandoor.

Onderzoek
De politie is meteen een onderzoek gestart. Zo is er een aangifte opgenomen, er is een getuigenoproep uitgegaan, getuigen zijn gehoord en er zijn camerabeelden veiliggesteld en bekeken. Op dinsdag 23 mei heeft een 23-jarige man uit Deventer zichzelf op het politiebureau gemeld. Hij is aangehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here