Saskia Koning en Jonne van Ooijen zijn als speciale gasten uitgenodigd in de Bibliotheek Salland. Tijdens het muzikale, interactieve uurtje op 7 en 9 juni komen de leukste prentenboeken aan bod. De kinderen worden meegenomen in verhaaltjes die vooral het thema Zomer aanstippen. Zowel Saskia als Jonne zijn professionele muziekdocenten die voor deze doelgroep uitstekende programma’s weten te maken.
Woensdag 7 juni om 10.00 in Olst: Saskia Koning met Muziek op schoot

Woensdag 7 juni om 10.00 in Heino: Jonne van Ooijen van BolleboosMuziek

Vrijdag 9 juni om 9.30 in Raalte: Jonne van Ooijen van BolleboosMuziek
(Om 10 uur sluit ook het MamaCafé aan)

Alle kindjes van 0-3 jaar zijn samen met hun (groot)ouders van harte welkom bij dit speciale voorleesuurtje. Gezelligheid staat voorop en er is koffie/thee en limonade. Opgave is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Elke week Voorleesuurtje!
Het voorleesuurtje is wekelijks op woensdag (Olst en Heino) en vrijdag (Raalte) met de inzet van onze vrijwilligers. In Heino en Olst is behoefte aan nieuwe vrijwilligers. Heeft u interesse? Kom gerust eens langs of neem contact met ons op via info@bibliotheeksalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here