Op woensdag 17 mei organiseert de Isala Benefietcommissie een echte kledingmarkt op de eerste verdieping van de Centrale hal! Met heel veel kleding (ingezameld door medewerkers van Isala) pashokjes en spiegel. En het belooft wat want er is ontzettend veel ingeleverd. Karren vol met o.a. jurkjes, kinderkleren en schoenen!
Goed doel
Met de opbrengst wordt een operatiekamer gebouwd in Bangladesh, speciaal voor slachtoffers met brandwonden. Een initiatief van afdeling Plastische chirurgie. Een speciaal medisch team reist af naar Bangladesh om slachtoffers met brandwondenletsel te opereren.
Hoe & wat?
Iedereen is welkom om te komen passen. De kleding zal laag geprijsd zijn, tot maximaal 10 euro. De kleding die overblijft wordt aan het Leger Des Heils geschonken.
17 mei: kledingmarkt 1ste verdieping Centrale hal
Datum: Woensdag 17 mei 2017
Tijd: 10:00 tot 19:00
Locatie: Isala Zwolle, boven de centrale hal op de eerste verdieping (tussen V3.1 en V4.1)

Er is heel veel kleding ingezameld door medewerkers van Isala. Voor jong en oud! Iedereen is welkom om te passen.
Wijn verkoop
Wie zijn steentje wil bijdragen kan ook speciale benefiet wijn kopen. Ga hier voor naar www.benefietdinerzwolle.nl/wijnverkoop ​
Het goede doel
In het Aloshikha R.S.D. Center, een regionaal ziekenhuis in Bangladesh, is de brandwondenzorg dringend toe aan ontwikkeling. Plastisch chirurgen van Isala zijn een project gestart om deze zorg te verbeteren. De eerste stap is het inrichten van een nieuwe operatiekamer. Ook zal het project scholing verzorgen aan lokale chirurgen, verpleegkundigen en andere verzorgenden. Als bestuur van Stichting Benefietdiner Isala is het ons doel, middels verschillende manieren, zo veel mogelijk geld op te halen voor dit project.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here