Legendarische band the Animals & friends (UK) zijn bevestigd voor het Pedro Pico Pop festival in Raalte. De band, bekend van grote hits als ‘the House of the Rising Sun’ en ‘Don’t Let Me Be Misunderstood’ waren in de jaren ’60 in Engeland de bestverkopende artiest na the Beatles en touren nog steeds over de gehele wereld.

De band, bekend om hun sterke liveshows, speelt al het originele werk uit de succesjaren en bestaat uit originele leden John Steel (1941, drums) en Mick Gallagher (1945, toetsen). John Steel richtte de band op samen met schoolvriend Eric Burdon, welke op dit moment met een andere band tourt. The Animals zijn in 1994 opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame.

Pedro Pico Pop wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 24 juni op kruispunt Bos in Raalte. Er is een diverse programmering met dance- en livemuziek verdeeld over vier podia. Naast het muziekprogramma zijn er diverse foodtrucks aanwezig en is er een uitgebreid randprogramma. Op de vrijdag voor Pedro Pico Pop zal tijdens ‘Back to the 90s’ bekende radio-DJ Michiel Veenstra plaatjes komen draaien.

Tickets voor het Pedro Pico Pop festival zijn verkrijgbaar voor €19,- exclusief servicekosten. Overige acts zijn onder meer Indian Askin (winnaar Edison beste nieuwkomer), Mister & Mississippi, Call it Off en St. Tropez (voormalig Go Back to the Zoo). Meer informatie via www.pedropicopop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here