Ook dit weekend is er weer van alles te doen in het prachtige Salland. Let wel op het wordt extreem warm dit weekend dus neem voldoende drinken mee! Hieronder een paar hoogtepunten van de activiteiten die dit weekend plaatsvinden.

IJsseltheaterfietstocht: Dit weekend kun je 2 dagen fietsen in de mooiste fietsgebieden in de omgeving. Per dag 30 kilometer fietsen met onderweg verschillende theater- en muziekvoorstellingen. Dit uitje is geschikt voor de hele familie. Beide dagen begint de tocht om 10.00 uur.

Speelgoedmuseum Deventer: In het Speelgoedmuseum Deventer heb je volop speelplezier en veel herkenning bij het zien van het favoriete speelgoed uit je jeugd. Het museum is vanaf 11.00 uur geopend.

Historische kermis in Raalte: Deze zaterdag is er in Raalte een historische kermis met o.a. een historische reuzerad.

Streekmarkt de Oorsprong: Deze zondag is er een Sfeervolle streekmarkt op locatie de Oorsprong en het restaurant eten bij Pa & Ma in Schalkhaar onder de organisatie van Zeldzaam Mooi. Op de Oorsprong vindt elke laatste zondag van de maand, met uitzondering van juli en augustus, een bijzondere streekmarkt plaat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here