Zaterdag 13 mei 2017 is er in Wijhe en Olst een woonevent voor jongeren van 18 tot 30 jaar. Ben je op zoek naar een huur- of koopwoning of wil je weten hoe het zit met hypotheken en verzekeringen? Kom dan tussen 10.00 tot 12.30 uur naar het Holstohus in Olst of van 14.00 tot 16.30 uur naar café De Slinger in Wijhe.

Wil je binnenkort op jezelf gaan wonen?
Jongeren kunnen tijdens het woonevent informatie krijgen op het gebied van geldzaken, het aanbod van huur- en koopwoningen, de kavelwinkel, zelf bouwen, innovatieve/duurzame woonvormen, duurzaamheid, verzekeringen enzovoorts. De volgende deelnemers zijn aanwezig op het woonevent: Architectenbureau 52N, Bouwkundig ontwerp en adviesbureau Studio 11, Hannink Makelaars, Novitijd, DW Makelaardij, Marten Buitengewoon Ontwerpen, Hannink Financiële Dienstverlening, Bouwbedrijf Hemeltjen, Woonadvieshuis, IJssel Makelaardij, SallandWonen, de Rabobank en de gemeente Olst-Wijhe. Zij beantwoorden graag alle vragen van de jongeren.

Virtual Reality tijdens woonevent
Tijdens het woonevent kunnen jongeren met een Virtual Reality bril door voorbeelden van woningen lopen en het gevoel van ruimte ervaren. Hiermee kunnen ze nog beter bepalen wat ze wel of niet belangrijk vinden aan een woonplek.

Woonwensen jongeren
De gemeente Olst-Wijhe wil dit woonevent ook gebruiken om met de jongeren in gesprek te gaan over hun wensen op het gebied van wonen, zodat de gemeente het woonbeleid daarop kan laten aansluiten.

Kom zelf en/of vertel het door!
Kom dus naar het woonevent op zaterdag 13 mei in Olst en/of Wijhe. Of tip een jongere in jouw omgeving. Dit event is een mooie en makkelijke manier om veel informatie te verzamelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here