In De Vijfde Hoek komen 19 sociale huurwoningen. Le Clercq planontwikkeling start naar verwachting eind dit jaar met de bouw.

De Vijfde Hoek, Sluitstuk van een prachtige wijk
Wethouder Frits Rorink: “Door de bouw van deze woningen is de afronding van de wijk weer een stap dichterbij. Het is goed dat er naast particuliere woningen ook ruimte is voor sociale huurwoningen in deze prachtige nieuwbouwwijk.”

Spijkvoorderenk
De woningen worden gebouwd in het wijkdeel Spijkvoorderenk in De Vijfde Hoek. Het project krijgt een gevarieerd uiterlijk dat aansluit op de andere woningen in de buurt.

De Vijfde Hoek
De Vijfde Hoek is de laatste woningbouwlocatie in de wijk De Vijfhoek in Deventer. Naast projectbouw van koop- en huurwoningen worden er in dit wijkdeel ook kavels verkocht voor particulier opdrachtgeverschap. Meer informatie over De Vijfde Hoek is te vinden op www.devijfdehoek.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here