Vanaf begin juli tot midden augustus maakt Cyclomedia in opdracht van de gemeente Raalte weer 360 graden panoramafoto’s in onze gemeente. De foto’s worden gebruikt voor bijvoorbeeld inspectie en beheer van de openbare ruimte en de ontwikkeling van ruimtelijke plannen. De foto’s worden vanaf de openbare weg gemaakt met speciaal uitgeruste auto’s met een camera op het dak.

De opnamen worden uitsluitend ingezet voor publieke of private activiteiten en worden onder stringente voorwaarden ter beschikking gesteld. De opnamen worden niet op internet gepubliceerd of anderszins openbaar gemaakt. CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer 1004101.

Voor vragen of het aantekenen van bezwaar kunt u contact opnemen met CycloMedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE ZALTBOMMEL, Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here