Ook deze week is er weer van alles te doen in Salland. Hieronder een aantal hoogtepunten:

Pablo: Overzichtstentoonstelling van het werk van de beroemde Spaans/Nederlandse keramist Pablo Rueda Lara. De tentoonstelling Pablo! is de eerste keer dat zoveel van zijn werken uit binnen- en buitenland zijn bijeengebracht. Dit hele weekend vanaf 11.00 uur geopend.

3J’s: Op vrijdag avond om 20.00 uur in de Deventer Schouwburg. Tijdens de Vrienden van Amstel Live speelde de 3JS nummers van U2. Dat was zo’n groot succes dat ze met ‘The Joshua Tree’ en ander onvergetelijke materiaal het theater in gaan. En dat klinkt goed!

Ribs En Blues: Het grootste Roots -en Bluesfestival van Nederland met 21 internationale acts. Op Zaterdag 3 juni is er een speciale openingsavond met o.a. The Beach Boys, Golden Earring, Edwin Evers Band en King of The World XL.

Concerten in het groen, Zomerse zondagmiddag concerten in het oudste stadspark van Europa: Van 7 mei t/m 24 september is er elke zondagmiddag wat te doen in het Worpplantsoen en de toegang is gratis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here