Dat Raalte en omgeving een muziekminnend publiek is, dat is algemeen bekend. Dat ze warm lopen voor tributebands in het HOFtheater inmiddels ook. De concerten van Creedence Clearwater Revival, Queen en Fleetwood Mac waren in no-time uitverkocht. Van die laatste is nu een extra concert bijgeboekt op donderdag 9 november.

In 1977 kwam de legendarische plaat van Fleetwood Mac uit: RUMOURS. Een tijdloos million-selling album vol grote hits als Don´t Stop, Go Your Own Way, Songbird, The Chain, Dreams en nog veel meer.

40 jaar na dato staat het theaterconcert van de band PURE 99 in het teken van deze pracht LP. Het publiek beleeft live de mooiste songs en hoort de verhalen over de turbulente verhoudingen tussen de bandleden, die in bijna elke song voelbaar zijn. Daarnaast prachtige 70’s UNPLUGGED-songs van artiesten die mede bepalend waren voor het muzikale landschap in deze golden years van de popmuziek.
De kaartverkoop voor het extra concert start op donderdag 15 juni. Kaarten kunnen worden besteld via www.HOFtheater.nl of telefonisch via 0572 361 361.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here