Grof tuinafval? Lever het gratis in!

Op zaterdag 17 juni kunnen inwoners van de gemeente Raalte grof tuinafval gratis inleveren. Met deze actie willen de gemeente en ROVA bereiken dat inwoners zoveel mogelijk hun grof tuinafval gescheiden aanleveren. Een deel van grof tuinafval wordt compost, met het andere deel wordt duurzame energie opgewekt. Op deze manier wordt voorkomen dat grof tuinafval bij het restafval eindigt.

Inleverlocaties
Inwoners van de gemeente Raalte kunnen terecht bij:
Milieubrengstation ROVA
Zompstraat 21, Raalte
Zaterdag: 09.00 – 16.00 uur

Jansen Wijhe
Lierderholthuisweg 15, Wijhe
Zaterdag: 09.00 – 12.00 uur

Loonbedrijf Fa. Grefelman
Lemelerweg 62, Luttenberg
Zaterdag: 09.00 – 12.00 uur
U mag onbeperkt grof tuinafval brengen. De service is alleen voor particulieren en u moet kunnen bewijzen dat u inwoner van de gemeente Raalte bent.

Wat is grof tuinafval?
Voor het maken van goede compost, is het belangrijk dat u alleen grof tuinafval inlevert. Zit er bijvoorbeeld zand, aarde, of bielzen tussen het grof tuinafval, dan is het afval onbruikbaar voor de compostproductie. Vervuilde ladingen worden daarom niet gratis geaccepteerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here