De Logopediepraktijk Salland is een allround logopediepraktijk, met meerdere specialisaties, gevestigd in Salland en Twente.
De Logopediepraktijk Salland heeft met succes de vrijwillige kwaliteitstoets Logopedie behaald. Een team van logopedisten is werkzaam in de praktijk. De praktijk bestaat sinds 1987, inmiddels al bijna 30 jaar. De praktijk heeft vele samenwerkingsverbanden.
Gevraagd:

enthousiaste logopedist (m/v)
ervarend of beginnend

Binnen de Logopediepraktijk Salland is per 28 augustus 2017 voor 4 a 5 dagen per week plaats voor een enthousiaste logopedist.
Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een HBO afgestudeerde logopedist, je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je hebt een enthousiaste, positieve en energieke werkhouding. Voorkeur gaat uit naar een collega met ervaring in een eerstelijnspraktijk. Naast het methodisch logopedisch handelen ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte verslaglegging. Een aanvullende taak is het onderhouden van contacten met ouders of partners en externe deskundigen. Je behandelt zowel communicatieproblemen bij kinderen als ouderen. Affiniteit met het behandelen van ouderen is een pre. Zowel zelfstandig kunnen werken als het werken in teamverband is van belang.
Wat bieden wij?
Een afwisselende functie voor 4 a 5 dagen per week. Je bent werkzaam in een team waar ruimte is voor collegiaal overleg. Vanzelfsprekend is het binnen de praktijk mogelijk om jezelf verder te ontwikkelen in het logopedisch vak. Salaris is marktconform.

Reacties, met een pasfoto, via e-mail voor 22 juni 2017.

Reacties/ informatie:
Logopediepraktijk Salland
t.a.v. Th.G.M. Groen-Schulten
Fazant 32
8103 EL Raalte
tel. 0572 – 362140
E-mail: info@logopediesalland.nl
web: www.logopediesalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here