Er komt dit jaar weer een badeendenrace op het Overijssels Kanaal. Lionsclub Raalte laat zaterdagmiddag 23 september 5000 badeendjes over het water ‘racen’ om geld bijeen te brengen voor projecten in de gemeente Raalte die ouderen in beweging laten komen en samen plezier laten hebben. Zondag 4 juni tijdens Ribs en Blues start de verkoop van de bijbehorende loten.

In totaal gaan er 5000 loten in de verkoop. De nummers van de loten komen over een met de genummerde eenden. Het lotnummer van het badeendje dat op 23 september als eerste over de finish gaat, wint de hoofdprijs. Deelnemers maken kans op uiteenlopende prijzen, waaronder een elektrische fiets van 1800 euro.
De leden van de Lions en betrokkenen bij de projecten willen de loten met name tijdens evenementen zoals Stöppelhaene en de Pompdagen aan de man brengen. Vandaar ook dat de Lions met een kraampje op Ribs en Blues staan. Op Eerste en Tweede Pinksterdag kan zo iedereen die de beweegprojecten voor ouderen willen steunen een lot kopen. Het kraampje voor de badeendenrace staat op de Domineeskamp nabij de ABN/Amrobank. Meer informatie: www.facebook.com/badeendenraceraalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here