Aanstaande donderdag 15 juli organiseren bewoners van de Nieuwstraat in Raalte de opening van de vernieuwde Nieuwstraat. Wethouder Wout Wagenmans verricht de openingshandeling om 16.15 uur bij kruispunt Fixar. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Voor de bewoners van de Nieuwstraat was het belangrijk dat de toegankelijkheid en gebruikscomfort voor invaliden en ouderen aanmerkelijk zou verbeteren. Voor de gemeente was het van belang dat het hemelwater wordt afgekoppeld zou worden en er een levensloopbestendige openbare ruimte wordt gerealiseerd. De straat is nu verhoogd en vlakker gemaakt. Het trottoir is verbreed, de opgang van het trottoir is toegankelijker en het hoogteverschil tussen het trottoir en de voordeur is verkleind. Deze werkzaamheden zijn in goed overleg met de bewoners gerealiseerd door de Sallandse wegenbouw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here