In Olst en in Wijhe is er elke week een Taalcafé. Je kunt er naartoe gaan om samen met anderen Nederlands te oefenen. Meedoen is gratis en de koffie en thee ook. Aanmelden is niet nodig. Loop gerust eens binnen…

Taalpunt Olst-Wijhe
Taalcafé Wijhe: elke vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur aan de Langstraat 1.
Taalcafé Olst: 12 en 26 mei, 9 en 23 juni, 7 en 21 juli van 10.00 tot 11.30 uur in het Holstohus (1e verdieping boven de Bibliotheek)
Het Taalcafé wordt georganiseerd door vrijwilligers van het Taalpunt Olst-Wijhe. Het Taalpunt helpt mensen op weg met lezen en schrijven. Het Taalpunt is in de Bibliotheek. Wil je beter leren lezen of schrijven of ken je iemand voor wie dit moeilijk is? Of wil je eerst meer informatie over het Taalcafé? Neem contact op met het Taalpunt via de mail of tel 06 46 65 62 15. Coördinator Trees Ex helpt u graag verder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here