Scouting Raalte zet jubilarissen in het zonnetje
Scouting Raalte draait net als vele verenigingen op vrijwilligers. Niets nieuws, maar het wordt wel erg bijzonder wanneer vrijwilligers dat al meer dan 25 jaar onafgebroken doen.

Afgelopen zaterdag 10 juni was er een feestelijke receptie voor Sabine Meijer, Rob Hafkamp en Maurice Eektimmerman die zich al 25 jaar in zetten voor onze vereniging Scouting Miguel Pro Raalte.

Rob, Sabine en Maurice zijn rond 1992 samen begonnen als leidinggevenden van een jongensgroep welpen, jeugdleden van 7-11 jaar. Ze maakten alle drie gedurende ongeveer 10 jaar deel uit van één team, erg hecht, gedreven en alle drie met goede kwaliteiten voor het te spelen Scoutingspel. De jaren volgden met inzet voor materiaal, groepsbegeleiding, bestuurlijke functies en ga zo maar door. Ook waren alle drie actief voor onze Sint Nicolaas actie en hebben hierin bijgedragen aan het visitekaartje van de goedheiligman.

Ook op dit moment zijn ze nog actief, Maurice wederom als leidinggevende voor jeugdleden in de leeftijd van 7-11 jaar, Rob als vice-voorzitter van het verenigingsbestuur en Sabine als kartrekker voor de Stöppelhaene praalwagen bouwploeg, waarmee we ieder jaar weer prachtig op de kaart worden gezet.

Naast de familieleden van de jubilarissen waren er ook vele (oud) leidinggevenden en vrijwilligers aanwezig. Mede daardoor is menig anekdote afgelopen zaterdagavond de revue gepasseerd over Sabine, Rob en Maurice.

Wij als vereniging, zijn trots op deze vrijwilligers! Ze zijn 25 jaar lang verdienstelijk geweest voor de vereniging en hopen van ganser harte dat ze dit nog jaren willen voortzetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here