Welke kansen ziet u om de mobiliteit in de Spoorzone te verbeteren? Kunnen we bijvoorbeeld met deelauto’s, deelfietsen en slimme slagbomen voorkomen dat de parkeergarages om half negen al “vol” aangeven? Op welke manier kunnen we ondernemers, bewoners en studenten met elkaar verbinden als het gaat om mobiliteit? Doe en denk mee op het Spoorcafé op 21 juni bij Brainz aan het Lübeckplein 68. Aanvang 19.30 uur.
Van wereldwijde ontwikkelingen naar de Spoorzone

Mobiliteitsmakelaar Arnold Helfrich neemt de bezoekers van het Spoorcafé deze avond mee in de wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en vertaalt dit in kansen en mogelijkheden voor de Spoorzone. Aansluitend licht Eelco Bos van verkeerskundig adviesbureau Mobycon aan het Hanzeplein in Zwolle toe wat er allemaal al gebeurt in de Spoorzone en wat de plannen voor dit gebied zijn.

Doe en denk mee

Willen bewoners hun oprit of parkeerplaats delen met mensen die in de Spoorzone werken? Dit idee van een groep studenten die hiermee in mei de Creathon in Brainz won, willen we graag samen een stap verder brengen. Na het plenaire programma praten we aan tafels door over dit idee en over andere mobiliteitsgerelateerde onderwerpen binnen de Spoorzone.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de Spoorzone

Het maandelijkse Spoorcafé is dé plek bij uitstek om op een laagdrempelige wijze over de Spoorzone met elkaar in gesprek te gaan, ideeën uit te wisselen en om initiatieven te starten. Het Spoorcafé vindt elke derde woensdagavond van de maand plaats, met uitzondering van de maanden juli en augustus. Iedereen is van harte welkom om mee te denken en mee te doen. Het Spoorcafé wordt mede georganiseerd door Club Cele. Meer informatie over de Spoorzone en de data van het Spoorcafé leest u op www.zwolle.nl/spoorzone.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here