Donderdag 8 juni is er een sprookjesavond met als thema 1001-nachten. Er is een optocht met (buik) danseressen, een heuse olifant, kamelen en een fakir. De optocht start om 19 uur op de Brink zal zijn weg vervolgen naar het Grote Kerkhof en de Nieuwe Markt. Na de optocht zijn de straatartiesten op verschillende plekken op het kermis terrein te vinden voor een show. De hele optocht wordt tevens begeleid door een aantal jonge danseressen van de Deventerse dansgarde de Miracle Dancers.

Vrijdag 9 juni rond de klok van 23 uur is er weer een spectaculaire vuurwerkshow. Dutch Firework Professional heeft een mooie show samengesteld waarvan de bezoekers van af de Welle kunnen genieten. De vuurwerkshow wordt de bezoekers aangeboden door de kermisexploitanten en de gemeente Deventer.

De Zomerkermis Deventer duurt nog tot en met zondag 11 juni. Tevens voor het eerst tijdens de Deventer Zomerkermis een grote braderie op de laatste zondag.
Met ongeveer 70 attracties biedt de Deventer Zomerkermis veel plezier voor jong en oud.

De kermis is van maandag tot en met donderdag geopend van 13 uur tot 24 uur. Op vrijdag en zaterdag van 13 uur tot 1 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here