Maandag 10 juli om 9.30 uur is er weer een Walk&Talk in de Bibliotheek Raalte voor iedereen die werk zoekt. Dit keer komt deelnemer Janny Muller vertellen vanuit haar eigen ervaring met Walk&Talk.

Janny Muller is zelf werkzoekende en heeft al meerdere Walk&Talk bijeenkomsten bezocht. Walk&Talk gaat over beweging creëren in jouw eigen zoektocht naar werk. En dat is precies wat Janny heeft gedaan. Op dit moment is zij bezig met haar bedrijfje RIRO4you en met het oprichten van een Conceptstore: &MORE Conceptstore. Nieuwsgierig naar het verhaal van Janny, haar tips en die van andere werkzoekenden? Kom dan op 10 juli om 9.30 uur naar de Bibliotheek Raalte.

Praktische informatie
Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Elke tweede maandag van de maand om 9.30 uur in de Bibliotheek Raalte: actuele informatie over solliciteren gecombineerd met tips en ervaringen van anderen. Het is gratis en voor iedereen die (ander) werk zoekt. Aanmelden heeft de voorkeur, maar is niet verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Jeny Flim via Jeny.Flim@bibliotheeksalland.nl.

Graag tot ziens in de Bibliotheek!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here