Maandag 12 juni om 9.30 uur is er weer een Walk&Talk in de Bibliotheek Raalte voor iedereen die werk zoekt. Dit keer is het thema: motivatie.

Bram Sijtsma en Karin van de Weerd van www.gemotiveerdverder.nl geven uitleg over motivatie en drijfveren. Want zicht op je motivatie en drijfveren geeft houvast bij het solliciteren. Nieuwsgierig naar tips en trucs van Bram en Karin én van mensen die ook op zoek zijn naar werk? Kom dan op 12 juni 9.30 uur naar de Bibliotheek Raalte.

Praktische informatie
Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Elke tweede maandag van de maand om 9.30 uur in de Bibliotheek Raalte: actuele informatie over solliciteren gecombineerd met tips en ervaringen van anderen. Walk&Talk zorgt voor nieuwe energie en beweging in je zoektocht naar werk. Het is gratis en voor iedereen die (ander) werk zoekt. Aanmelden heeft de voorkeur, maar is niet verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Jeny Flim via Jeny.Flim@bibliotheeksalland.nl.

Graag tot ziens in de Bibliotheek!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here