De gemeente Deventer heeft een overeenkomst gesloten met Suurland Outdoor BV voor de plaatsing van 7 digitale informatieborden. Op de modernste LED-schermen van Nederland is als 1e reclame te zien voor het EK Vrouwen 2017.

De borden staan strategisch langs de invalswegen waar veel verkeer komt en vervangen de bestaande analoge informatieborden. De led-schermen bieden de mogelijkheid voor de gemeente om digitaal informatie te verstrekken, bijvoorbeeld over evenementen. Daarnaast bieden de zogenaamde Info-Lines ruimte voor grote full colour led-displays.

Ondernemers
Ook ondernemers kunnen hierop bij Suurland Outdoor reclameruimte kopen en zo hun organisatie of bedrijf prominent onder de aandacht brengen. De borden worden binnenkort geplaatst langs de Deventerweg, Siemelinksweg, Raalterweg, Zwolseweg, Centuurbaan (ter hoogte van Middelweg), Snipperlinksdijk en de Verzetslaan.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here