Op dinsdag 4 juli tussen 14.45 en 15.00 uur reed een man werkzaam voor de gemeente Raalte over de Domineeskamp. De man reed op een karretje dat gebruikt wordt om onkruid weg te branden. 4 jongens op fietsen in de leeftijd van 14-16 jaar reden voor de man en vonden het nodig om hun middelvinger naar hem op te steken. De man wilde dit gedrag bespreekbaar maken en op de parkeerplaats kwam het tot een confrontatie. Een van de jongens raapte een ijzeren staafje op en gooide dat naar het karretje. Een glazen deur werd geraakt en de ruit versplinterde.De man zat onder het glas. Indien hij dit in zijn gezicht had gekregen had er ernstig letsel kunnen ontstaan.
Wij zijn dus op zoek naar 4 jongens waarvan 3 met kort haar en 1 met een grijze gebreide muts. Kent u deze jongens bel dan 0900-8844.
Uiteraard zou het enig respect verdienen indien de jongens zich uit eigen beweging bij ons melden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here