Tijdens een alcoholcontrole op de N344 tussen Holten en Deventer een 19 jarige automobilist gecontroleerd die geen rijbewijs of ID bewijs kon tonen. Hem hiervoor bekeurd. Hij had geen alcohol genuttigd maar het vermoeden dat hij drugs had gebruikt bleek te kloppen. De speekseltest reageerde positief op THC en cocaïne. Aan het bureau in Deventer werd eerst zijn ID gecontroleerd. Hier bleek dat hij de naam van zijn broer had opgegeven. Reden hiervoor was waarschijnlijk dat hij geen rijbewijs had. Dus 2x pv (valse naam €360 en andere feit gaat de OVJ een beslissing over nemen).
Bloedproef afgenomen en nu een paar weken wachten op de uitslag van het NFI. Bij strafbare hoeveelheid wordt 3e pv opgemaakt.

Tevens werd op dezelfde weg het rijbewijs ingevorderd van een beginnende bestuurder uit Rijssen. Reed met hoge snelheid over het kruisingvlak van de controle bij Dijkerhoek (waar wij net wilden gaan beginnen met de alcoholcontrole) en werd na de kruising gemeten met 135 km/u ipv 80 middels de lasergun.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here