Op zaterdag 16 september 2017, tussen 15:15 uur en 15:30 uur, heeft er op de A1 ter hoogte van Deventer een verkeersconflict plaatsgevonden tussen de bestuurder van een gele bestelbus en de bestuurder van een zwarte Volkswagen Touareq.

Op de afslag Deventer komt het tot een handgemeen tussen beide partijen. Hierbij wordt de zwarte Volkswagen vernield door de bestuurder van de gele bestelbus. Er zouden meerdere getuigen zijn van dit incident.

De politie is onder andere opzoek naar een specifieke getuige. Het gaat om de bestuurder van een passerende lesauto. Het vermoeden bestaat dat de man een rij instructeur en/of rijschoolhouder is.

Graag komt de Politie in contact met mensen die getuige zijn geweest van bovengenoemd incident. Tevens wil de Politie in contact komen met de man welke in de lesauto reed. De man zou beide partijen uit elkaar hebben gehaald en heeft dus belangrijke informatie.

Heeft u iets gezien of kent u mensen die meer weten van bovengenoemd incident neem dan contact op met de Politie op telefoonnummer: 0900-8844, onder vermelding van BVH nummer: 2017438311

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here