WoWi! staat voor workshops on wheels: innovatie! Maak kennis met innovatieve gadgets en leer meer over met de technologische ontwikkelingen die eraan komen. Op 30 november staat deze innovatie bus in Olst en Raalte voor iedereen die interesse heeft.

Kom een kijkje nemen!
Op donderdag 30 november staat de WoWi bus van 10.00 uur tot 12.30 uur naast het Holstohus in Olst en vanaf 13.30 uur voor de Bibliotheek Raalte. De Biebbus is gevuld met de nieuwste innovatieve apparaten en gadgets. Zo staat er bijvoorbeeld een 3D-printer en leer je meer over programmeren. De bus laat bezoekers op een laagdrempelige manier in aanraking komen met nieuwe technieken. Iedereen is welkom om op 30 november de bus te bezoeken en te ervaren wat er allemaal al mogelijk is.

Geef je mening, krijg een boek
De WoWi! bus staat bij de Bibliotheek vanwege het thema robotica van Nederland Leest. Praat mee over robotica in de Bibliotheek of geef iedere week via www.bibliotheeksalland.nl jouw mening over robotica. In de Bibliotheek ligt bovendien het geschenkboek I, Robot van Isaac Asimov voor je klaar.

Tot ziens in de Bibliotheek!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here