Het college van burgemeester en wethouders brengt woensdag 29 november a.s. een kernenbezoek aan Middel. Het kernenbezoek vindt plaats in buurthuis ‘t Middelpunt en begint om 20.00 uur met de ledenvergadering van PB Middel. Aansluitend start het gezamenlijke deel met het college van burgemeester en wethouders. Tijdens de avond gaan inwoners, PB Middel en het college met elkaar in gesprek over duurzaamheid. Stichting ‘Goed veur Mekare’ levert ook een bijdrage aan de invulling van de avond.
Daarnaast is er een infomarkt over de Routekaart energie neutrale kernen, mogelijkheden voor zonnepanelen en windmolens.

Er is gelegenheid vragen te stellen aan het college over andere onderwerpen. Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here