Insluiping.

De afgelopen week werden wij in ons bewakingsgebied geconfronteerd met inmiddels een achttal insluipingen. De insluipingen vonden plaats bij verzorgingstehuizen en aanleunwoningen in Raalte, Heino, Heeten en Wijhe.Veelal zijn er na de insluipingen sieraden verdwenen. Voor de eigenaren hebben deze vaak ook een emotionele waarde. Nu zijn dit locaties met een grote mate van toegankelijkheid waardoor ook lieden met minder goede bedoelingen makkelijk naar binnen kunnen lopen en hun slag slaan.We doen dan ook een beroep op iedereen die op wat voor wijze dan ook regelmatig op deze locaties werkt of daar legaal komt om eens met andere ogen door de gebouwen te lopen. Ziet u iets verdachts meldt het dan bij het personeel. Bij een vermoedelijke insluiping of inbraak waar een verdachte nog aanwezig is of er net vandoor is bel dan 112. Probeer een signalement door te geven of een kenteken of vervoermiddel.
Tenslotte zijn het vaak de “ouderen” die het slachtoffer zijn van dit soort praktijken.
Retweeten wordt op prijs gesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here