Op zondag 12 november werd de voorstelling van The Kilkennys helaas afgelast wegens stemproblemen van de leadzanger.
Gelukkig komen de Ierse mannen op maandag 27 november om 20.15 uur naar het HOFtheater om de voorstelling in te halen. De kaartverkoop is inmiddels weer gestart.

The Kilkennys | Theatertour
The Kilkennys hebben de traditionele Ierse muziek een nieuwe twist gegeven, zodat klassieke folksongs en ballades zowel de jongere generatie als de veteranen onder de muziekliefhebbers aanspreken. Inmiddels is hun naam synoniem voor de moderne Ierse muziek. Robbie Campion, Davey Cashin, Tommy Mackey & Mick Martin maken de songs vrolijk en opgetogen, zoals in hun vertolkingen van de klassiekers ‘The Spanish lady’, ‘Tell me ma’ en ‘Whisky in the jar’. Met hun energieke uitstraling, hun rappe instrumentale ritmes en onvervalste Ierse humor krijgen ze de zaal gemakkelijk mee.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor The Kilkennys op maandag 27 november 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 26,- per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here