Bijna december! Dat betekend dat het openbaar vervoer op de schop gaat. Dit jaar gaat er in Salland weer het een en andere veranderen. Hierbij de overzichtelijk overzicht:

Buurtbus Salland

Salland krijgt 2 eigen buurtbuslijnen, de lijnen gaan tussen Olst-Raalte en Deventer-Heeten rijden. Olst-Raalte Deze buurtbus rijd van het station in Olst naar Wesepe om daarna naar Heeten te rijden (aansluiting naar Deventer). De buurtbus rijd daarna via het Carmel College naar het Station in Raalte. Heeten-Deventer Deze buurtbus is de vervanger van lijn 4, die per december eruit gaat, en rijd niet via Schalkhaar maar via het ziekenhuis van Deventer. Daarna zal hij de route vervolgen via de reguliere route van de (voormalige) lijn 4.

Meer info: www.buurtbussalland.nl

Raalte

Naast de nieuwe buurtbus in Salland, rijd 165 (Deventer-Raalte) nog volgens het oude boekje. Ook 162 (Raalte-Dalfsen) en 166 (Raalte-Zwolle) blijft dit vrijwel hetzelfde.

Olst-Wijhe

De buurtbus Raalte-Wijhe is ook ongewijzigd. Lijn 161 (Deventer-Zwolle via Olst/Wijhe) is ook ongewijzigd, enkel in Olst rijd 161 nu via het Station en niet meer via halte Centrum.

Deventer en Zwolle

De stadslijnen van Deventer gaan helemaal op de kop, houd hierbij rekening met nieuwe lijnen vanaf 11 december 2017. In Zwolle in minder erge maten, maar er volgen ook enkele wijzigingen.

Meer informatie over de lijnen van Syntus Overijssel (Keolis Nederland)? Ga dan naar www.syntusoverijssel.nl.
Meer info over de buurbuslijnen in Salland: www.buurtbussalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here