Donderdag 30 november organiseert Isala Hartcentrum voor de 5e keer de Warme Wintermarkt. Een jubileum, dat gevierd wordt met extra kramen, waar medewerkers Isala met hun zelfgemaakte creaties staan. De Warme Wintermarkt vindt plaats in Isala Zwolle op de 1e en 2e etage boven de Centrale hal en duurt van 10.30 tot 16.30 uur. Patiënten, bezoekers, medewerkers en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

De stands zijn dit jaar gevuld met onder andere schilderijen, ansichtkaarten, keramiek, brocante, dames- en kinderkleding, gehaakte knuffels en zelfs vogeltaarten. Ook is er live muziek op bepaalde tijden en schmink voor kinderen.

Goed doel
Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Still Fotografie.
De fotografen van deze stichting maken kosteloos onder andere fotoreportages van zieke, stervende of overleden baby’s in het 2e trimester van de zwangerschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here