Tablets en smartphones bevatten vaak standaard al veel handige apps. Welke dat zijn, en vooral: wat zijn nog andere apps waar je wat mee kunt? Willem Umbach, actief KBO lid uit Heino, heeft een digitale bingo ontwikkeld waarmee een reis gemaakt wordt langs diverse apps en hun toepassingen die voor ouderen interessant kunnen zijn. De Digi Bingo is dinsdag 12 december van 10.00 uur tot ca. 11.30 uur in de Bibliotheek Raalte.

Welke app is bruikbaar voor mij?
Door middel van een presentatie gericht op ouderen met een tablet of smartphone, worden een aantal apps gepresenteerd. Ervaringen, tips en ideeën worden daarbij uitgewisseld.

Interesse?
De presentatie wordt gehouden in het Leer&MeerPlein van de Bibliotheek Raalte op dinsdag 12 december van 10.00 uur tot ca. 11.30 uur. Interesse? Graag van tevoren aanmelding via onderstaande mogelijkheden via e-mail info@bibliotheeksalland.nl of tel.nr.(0572) 36 36 37.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here