Op Sterk Water zorgt ervoor dat het HOFtheater vroegtijdig in de kerststemming komt. Op vrijdag 15 december nemen zij het publiek mee langs de meest herkenbare situaties in het “gezelligste” seizoen van het jaar.
The Junction betovert zondagmiddag 17 december de foyer van het HOFtheater met de ‘Sounds of Silence’. A capella is terug van weggeweest. De jonge
a capella groep is een genot voor oor én oog.

Op Sterk Water | Een magische kerst met Op Sterk Water
Kerst, “the most wonderful time of the year”! Of niet? Van het meest gênante kerstdiner dat men zich kan herinneren tot aan de allernieuwste kersthit of misschien wel een nieuwe variant op het eeuwenoude kerstverhaal.
Alles kan bij de show ‘een magische kerst met Op Sterk Water’. Met interactief decor, visuele gimmicks, vlijmscherpe humor, muzikale hoogstandjes, maar vooral: virtuoze improvisatie. Wakker het kerstgevoel dit jaar goed aan en beleef een magische kerst als nooit tevoren.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Op Sterk Water op vrijdag 15 december
20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 19,50 per stuk.

The Junction | Sounds of Silence
A capella is terug van weggeweest. The Junction neemt het publiek van het HOFtheater mee van adembenemende ballads naar dansende hip-hop beats.
In hun theaterprogramma ‘Sounds of Silence’ worden alle emoties van het leven bezongen. De tragische stilte van een eenzame stem raakt en met de volle bezetting voel je de magie.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor The Junction op zondag 17 december 15.00 uur in de foyer van het HOFtheater. Kaarten kosten € 12,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here