‘KERST… van oud naar nieuw’. Ziedaar de titel van een splinternieuw kerstfestijn op zondag 10 december 2017; laagdrempelig met boeiende artiesten en volop zang/meezingen.

Twee artiesten, die de finale van de tv-hit The Voice haalden, zullen in wijkcentrum De Bolder (Aa-landen, Zwolle) optreden: Marvin Kneefel en Pip Alblas, jongeren met schitterende stemmen. ’s Middags is het programma (15.00 tot 17.00 uur) volop afgestemd op jongeren. Ook Reni en Elisa Krijgsman, Eveline Cocu en Damascus Hiphop treden dan op.

Het avondprogramma (20.00 tot 22.00 uur) is gericht op jong én oud. Marvin en Pip treden ook dan op met band. ’s Avonds zal tevens Rob Favier optreden. Hij maakte succesvolle theaterproducties, vult cd’s en dvd’s. Favier zal tijdens ‘KERST… van oud naar nieuw’ op eigentijdse wijze het kerstverhaal vertolken.

De komst van Jezus op onze aarde wordt zo origineel en enthousiast gevierd, in de vurige hoop dat ook de bezoekers van oud naar nieuw gaan: als herboren worden.

Kaarten zijn te bestellen via de website www.kerstvanoudnaarnieuw.nl voor negen euro (waarbij 2e kaart gratis is).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here