Traditiegetrouw wordt in de week na Sinterklaas de kerstboom op de Grote Markt neergezet en voorzien van licht. Dit jaar is de boom afkomstig uit Zwolle-Zuid. Nieuw dit jaar zijn de kerstbomen op het Stationsplein, daarmee wordt niet alleen de binnenstad in kerstsfeer gebracht maar ook het station.

Kerstboom Grote Markt
Nijhuis Bouw B.V. schenkt dit jaar de kerstboom op de Grote Markt. Dinsdag 5 december wordt de spar aan de Nieuwe Deventerweg 24 in Zwolle Zuid gekapt. Op woensdag 6 december wordt de boom op de Grote Markt neergezet. Het duurt vervolgens nog twee dagen voordat de boom voorzien is van alle lampjes. Vrijdag 8 december gaat de verlichting aan.

Kerstbomen Stationsplein
Niet alleen de binnenstad wordt in kerstsfeer gebracht, maar ook het station. Op deze manier heet Zwolle de reizigers welkom in de stad waar ook deze winter van alles te doen is en te beleven valt. De kerstbomen op het Stationsplein zijn geschonken door familie Valkenberg, Professor Feldmannweg, en familie Bruins, Schellerbergweg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here