Het laatste weekend van januari wordt in Nederland voor de derde keer het Nationaal Theaterweekend georganiseerd. Misschien wel het leukste weekend van het jaar! Voor slechts max. € 10,- boek je tickets voor een voorstelling bij één van de deelnemende theaters. Ook het HOFtheater in Raalte doet mee, met de voorstelling ‘New York Round Midnight’ op vrijdag 26 januari.

Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker. Voor slechts € 10,00 is in Raalte de voorstelling ‘New York Round Midnight’ te bezoeken. Een tot de verbeelding sprekend muziekprogramma waarin het publiek wordt meegenomen naar het roerige nachtleven van New York. Sappige verhalen door comedian Jeffrey Spalburg en jazzschrijver en presentator Koen Schouten en heerlijke live-muziek.

De muziekvoorstelling Swingin’ Harlem neemt je mee, diep in de nachtclubs van de New Yorkse wijk Harlem, waar jazz de belangrijkste bijzaak van het leven was. De hevige concurrentie en losse sfeer zorgden voor de bloei van spannende muziek en leverden een keur aan ijzersterke bands op, zoals de orkesten van Cab Calloway, Duke Ellington en Fletcher Henderson. Karaktervolle muzikanten zoals Billie Holiday, Louis Armstrong en Fats Waller werden omarmd door het publiek. Maar hoe ging het er werkelijk aan toe in de clubs in Harlem?

Kaartverkoop
Kaarten à € 10,00 zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here