De recherche onderzoekt een mishandeling van een 77 jarige vrouw. Zij werd op donderdag 24 augustus 2017 omstreeks 15.15 uur mishandeld door een jonge man. Het onderzoek is in volle gang maar toch komen wij graag in contact met mensen die ons hierover meer kunnen vertellen.
Toen mevrouw thuis kwam bij haar woning op de Sijzenbaan zag zij een jonge man bij het trappetje van haar woning zitten. Zij verzoekt hem vriendelijk om weg te gaan bij het trappetje en ergens anders te gaan eten. Vervolgens ontstaat er een conflict waarbij de vrouw rake klappen kreeg. De jongen pakt zijn spullen en vertrekt.

Het signalement van de verdachte is:
Man, 1.67 meter, donker haar met krullen, getint, normaal postuur, jeans met een geruite blouse donkere rugzak en 2 (gele) plastic tassen.

Heb jij meer informatie? Geef dit dan door via 0900-8844 of via een PB onder vermelding van 2017394679.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here