RETUNED’ is de nieuwe theatershow van het Vlaamse entertainment team DDF Crew. Op 8 februari 2018 is de DDF Crew te zien in de Deventer Schouwburg te Deventer!

Ze werden vooral bekend als winnaar van Hollands Got Talent in 2012 maar het team is reeds aan het optreden sinds 2003. Doorheen de jaren werden ze geboekt in meer dan 30 landen als special act tijdens zakenfeesten, festivals, productvoorstellingen, tv shows, enz.

Met ‘RETUNED’ heeft DDF Crew niet alleen hun bestaande shows herwerkt, maar komen ze ook met volledig nieuw materiaal op de planken. Samen met andere bevriende dansers en artiesten verzekert de DDF Crew een gezellige en onvergetelijke voorstelling van 2x 40 minuten voor jong en oud. Muziek, dans, humor, spektakel en vooral veel springtouwen zijn de kernwoorden van deze theatershow.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here