Hoe maken wij het verschil voor onze inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen? Die vraagt drijft ons om onze dienstverlening continue te verbeteren. Eén van de acties waarmee we dit doen is de zogenaamde ondernemerspeiling. Wij vragen twee maal per jaar iedere ondernemer in de gemeente Raalte om een korte vragenlijst in te vullen en ons te laten weten hoe onze dienstverlening ervaren wordt. De eerste vragenlijst staat nu open voor ondernemers om in te vullen.
Dit onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Enneüs. Het invullen van de online vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Op raalte.nl vindt u de link naar de vragenlijst of open de vragenlijst direct via http://www.enneus.nl/ondernemerspeilingraalte.
Inhoud vragenlijst
In de vragenlijst vragen we ondernemers naar het contact van een bedrijf met de gemeente, het economisch beleid van de gemeente Raalte, de service van de gemeente, de locatie waarop het bedrijf gevestigd is en de bereikbaarheid van deze locatie.
Waarom meedoen?
U bent als ondernemer van groot belang voor onze gemeente. Daarom vinden wij het belangrijk om te weten hoe u onze dienstverlening ervaart. Uw antwoorden geven ons inzicht in hoe we verbeteringen kunnen doorvoeren. Wij zetten ons volop in om er aan bij te dragen dat u op een prettige en succesvolle manier kunt ondernemen in onze gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here