Jezelf vervelen zal je dit jaar op Tweede Kerstdag niet snel gebeuren. Op 26 december opent de IJsselhallen haar deuren voor de Snuffelmarkt. Tijdens deze markt kan je gezellig rondsnuffelen langs de diverse kramen, waar een divers aanbod te vinden is van oude en nieuwe artikelen en unieke koopjes.

Wellicht tref je tussen het gevarieerde aanbod een prachtige vintage vaas aan of een leuke puzzel die je met het hele gezin kan maken tijdens de donkere dagen. Je loopt er ook kans om het ontbrekende onderdeel van je verzameling tegen te komen, of een last-minute kerstcadeautje. Er is voor ieder wel iets leuks te vinden. Dat maakt de Snuffelmarkt een gezellig uitstapje voor het hele gezin.

Openingstijden en entree
De Snuffelmarkt is op dinsdag 26 december geopend van 09.00 tot 16.30 uur. Kijk op www.ijsselhallen.nl voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here